Van aankoopbegeleiding naar interieur design in Valencia

De droom van velen is een appartement of villa te bezitten in Valencia, maar daar houdt het voor ons niet op. Dit droomhuis is negen van de tien keer nog niet af na aankoop. Met een verbouwing en een design inrichting maak je het huis pas echt helemaal af en eigen.

Voor het specialisme interieur en design hebben we een nieuwe topper gevonden

Nathali runt al dertien jaar de ontwerpstudio ‘House for Interior’. Haar ervaring, haar stijl, maar ook zeker haar sociale kanten helpen bij het maken van een passend interieurontwerp voor onze klanten. In Nederland heeft ze naam gemaakt en inmiddels kent ze ook in Valencia de weg naar leveranciers van meubels en materialen. Zelf vindt ze het heel leuk om rommelmarkten af te struinen en zo mooie pareltjes te vinden die het interieur een verrassende vintage tint geven. Ze werkt samen met een betrouwbare aannemer die verbouwingen doet, maar ook meubels op maat kan maken. Een interieur ontwerp hoeft overigens niet per definitie duur te zijn. Nathali weet zich goed aan te passen naar het budget van de klant. 

Komend jaar is Valencia World Design Capital

Valencia World Design Capital 2022 maakt dat er steeds meer aandacht komt voor design in Valencia. Spanje kent veel jonge talentvolle designers en zij krijgen mede door deze aandacht een kans om zich te presenteren. Alle ogen zijn in 2022 wat betreft design en ontwerp op Valencia gericht. Ook wij (en dan natuurlijk met name Nathali) volgen alle activiteiten en nieuwe trends op de voet. Mocht je willen weten wat er zoal allemaal te doen is in Valencia met als thema design, zie dan hier de agenda van WDC Valencia 2022 met alle activiteiten, bijeenkomsten, exposities en lezingen. 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het werk van Nathali, kijk dan eens naar haar portfolio. Gaat de nieuwsgierigheid over in interesse, laat het ons dan weten. Match Better Valencia helpt bij de aankoopbegeleiding van A t/m Z. Het proces gaat van: de stad leren kennen, het zoeken van een geschikte wijk, zoeken van een geschikte woning, de bezichtiging, verkrijgen van de benodigde papieren, aankoopbegeleiding met een advocaat, tekenen van het koopcontract en tot slot de verbouwing en het interieur design en advies over internet, gas, water, licht. 

foto credits: Wouter van Iersel

Bericht delen

Dorpen en urbanisaties net buiten Valencia
Stadsplannen Valencia 2022Stadsplannen en Infrastructuur: Valencia 2022