Kantoren

Zakelijke verhuizing

Marja Beerens van Match Better Valencia viel jaren geleden als een blok voor de stad Valencia en helpt sinds 2010 haar klanten bij het vinden van de perfecte woning of kantoorruimte om hun Spaanse dromen waar te maken. Match Better Valencia stelt je met alles gerust door middel van een zeer persoonlijke service, een vriendelijk en ervaren team en oog voor detail.

Wij zijn geen makelaar, maar door onze nauwe contacten met zowel de lokale makelaars als de particuliere markt hebben wij vaak als eerste de mooiste huizen en kantoorruimtes om aan te bieden aan onze klanten. We helpen je bij elke stap van je zoektocht: van het selecteren en bezichtigen van woningen tot de sleuteloverdracht! Samen maken we een selectie van woningen die je voorkeur hebben, via een makelaar of een van de belangrijkste beschikbare vastgoedwebsites, zoals Idealista.

Als je zelf naar Valencia kunt komen, regelen we bezichtigingen en gaan we met je mee die dag. Als aantrekkelijk alternatief bieden wij gedetailleerde videobezichtigen, wat jou een hoop geld en tijd bespaart. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en zullen je altijd een eerlijk en duidelijk advies geven over vraagprijzen van koop- of huurwoningen. Wij voeren ook de prijsonderhandelingen namens onze klanten.
Verder regelen wij alles van juridische bijstand tot het ondertekenen van huur- en koopcontracten en alle administratie die daarbij komt kijken. Je hoeft je geen enkele zorgen te maken!

Ik zoek een kantoor

Vind jouw plek in Valencia

Stappenplan:

 1. Beslissen over selectiecriteria
 2. Een selectie maken
 3. Bezichtigingen regelen
 4. Onderhandelen over de prijs
 5. Juridische bijstand
 6. Naar de notaris / contracten ondertekenen
 7. Sleuteloverdracht
verhuizen naar Valencia

Waarom jouw kantoor in Valencia:

Voor onze zakelijke klanten bieden we behalve het zoeken naar geschikte bedrijfsruimte ook aanvullende diensten tijdens de inrichtingsfase. Denk hierbij aan het coördineren van een verbouwing, het vinden van een goede aannemer in Valencia, het aanvragen van licenties, het regelen van de juiste verzekeringen. We zullen er alles aan doen om het verhuizen naar Valencia zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Renovatieprojecten

Wat doe je als je kantoorruimte in Valencia hebt gespot, maar deze toe is aan renovatie of een andere indeling? Verbouwingen kunnen al behoorlijk wat stress opleveren in je eigen land, laat staan ​​in Spanje, waar je de contacten nog niet hebt en de taal niet goed spreekt. Hoe vind je een betrouwbare aannemer in Valencia? Wat heb je voor bouwvergunning nodig in Spanje? Match Better Valencia stelt je hierin gerust door als projectmanager op te treden, en je alles uit handen te nemen. Wij zijn jouw enige aanspreekpunt gedurende het gehele proces.

We houden je op de hoogte via videogesprekken, zodat je te allen tijde bij het project en de besluitvorming betrokken bent. Zo kun je volledig vertrouwen op een ervaren, betrouwbaar team, dat zich aan afspraken houdt.

Geen zorgen!

Loading...

We can help you with everything

Match Better Valencia

Match Better Valencia is a renowned relocation agency in Valencia. Since 2010 we have been helping people with everything they need when moving to Valencia. By using our extensive network of contacts, we are able to find the right match for you, in housing, schools or for your business.

Waar ben je naar op zoek?

1·2·3

  Alle velden wissenVolgende stap

  Alle velden wissenVolgende stap