Huizen

Huren of kopen in Valencia

Marja Beerens van Match Better Valencia viel jaren geleden als een blok voor de stad Valencia en helpt sinds 2010 haar klanten bij het vinden van de perfecte woning of kantoorruimte om hun Spaanse dromen waar te maken. Match Better Valencia stelt je met alles gerust door middel van een zeer persoonlijke service, een vriendelijk en ervaren team en oog voor detail.

Match Better Valencia is geen makelaar, maar door de nauwe contacten met zowel de lokale makelaars als de particuliere markt hebben wij vaak wel als eerste de mooiste huizen en kantoorruimtes om aan te bieden aan onze klanten. We helpen je bij elke stap van je zoektocht: van het selecteren en bezichtigen van woningen tot de sleuteloverdracht! Samen maken we een selectie van woningen die je voorkeur hebben, via een makelaar of een van de belangrijkste beschikbare vastgoedwebsites, zoals Idealista.

Als je zelf naar Valencia kunt komen, regelen we bezichtigingen en gaan we met je mee die dag. Als aantrekkelijk alternatief bieden wij gedetailleerde videobezichtigen, wat jou een hoop geld en tijd bespaart. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en zullen je altijd een eerlijk en duidelijk advies geven over vraagprijzen van koop- of huurwoningen. Wij voeren ook de prijsonderhandelingen namens onze klanten.

Verder regelen wij alles van juridische bijstand tot het ondertekenen van huur- en koopcontracten en alle administratie die daarbij komt kijken. Je hoeft je geen enkele zorgen te maken!

Ik zoek een huis

Stappenplan:

 1. Beslissen over selectiecriteria
 2. Een selectie maken
 3. Bezichtigingen regelen
 4. Onderhandelen over de prijs
 5. Juridische bijstand
 6. Naar de notaris / contracten ondertekenen
 7. Sleuteloverdracht

Renovatieprojecten

Wat doe je als je je droomhuis in Valencia hebt gespot, maar deze toe is aan renovatie? Verbouwingen leveren vaak stress op in je eigen land, laat staan ​​in Spanje, waar je de contacten nog niet hebt en de taal niet goed spreekt. Hoe vind je een betrouwbare aannemer in Valencia? Een loodgieter? Een tegelzetter? Wat heb je voor bouwvergunning nodig in Spanje? Match Better Valencia stelt je hierin gerust door als projectmanager op te treden, en je alles uit handen te nemen. Wij zijn jouw enige aanspreekpunt gedurende het gehele proces.

We houden je op de hoogte via videogesprekken, zodat je te allen tijde bij het project en de besluitvorming betrokken bent. Zo kun je volledig vertrouwen op een ervaren, betrouwbaar team, dat zich aan afspraken houdt.

Geen zorgen!

Loading...

Wij helpen je met alles

Match Better Valencia

Match Better Valencia is een gerenommeerd adviesbureau in Valencia. Sinds 2010 helpen we mensen met alles wat ze nodig hebben wanneer ze emigreren naar Valencia. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van contacten kunnen wij voor jou de juiste match vinden, in huisvesting, scholen of voor je bedrijf.

Waar ben je naar op zoek?

1·2·3

  Alle velden wissenVolgende stap

  Alle velden wissenVolgende stap