Sjef en Rob

Onze Droomverhuizing naar Valencia met Match Better Valencia 

“Onze verhuizing naar Valencia was een beslissing die we namen na ons pensioen. Het was altijd onze droom geweest om in Spanje te wonen, maar we wilden niet naar het verre zuiden verhuizen vanwege de steden. We kozen voor Valencia, een stad die we bij eerdere bezoeken hadden leren waarderen. Dit was het begin van ons verhuisavontuur. 

We kwamen enkele uitdagingen tegen, vooral met de taalbarrières en het navigeren door de bureaucratische complexiteiten die komen kijken bij het verhuizen naar een nieuw land. Match Better Valencia was van onschatbare waarde in deze overgang. Ze kenden alle noodzakelijke contacten en wisten ons tussen afspraken door te schuiven die bijna onmogelijk leken voor buitenstaanders. Hun vloeiendheid in het Spaans en hun begrip van het lokale systeem hielpen ons enorm, vooral bij het omgaan met officiële zaken die een niveau van Spaans vereisten dat buiten onze mogelijkheden lag. 

Onze overgang naar Valencia ging niet alleen over het vinden van een nieuw thuis; het ging over het creëren van een nieuw leven. Match Better Valencia hielp ons niet alleen met verhuizen; ze hielpen ons ook integreren in de gemeenschap, lokale gewoonten te begrijpen en ons echt thuis te voelen. De gepersonaliseerde hulp die we ontvingen ging verder dan professionele diensten—het was oprecht zorgzaam en afgestemd op onze behoeften. 

Nu we ons gevestigd hebben in een prachtig nieuw appartement dat ooit slechts een droom was, kijken we terug op onze reis en kunnen we niet anders dan ons ongelooflijk gelukkig voelen dat we Match Better Valencia aan onze zijde hadden. Ze zorgden ervoor dat onze verhuizing soepel verliep, onze bureaucratische hindernissen werden beheerd, en het belangrijkste, ze zorgden ervoor dat we ons welkom voelden in onze nieuwe stad. We genieten nu van ons leven in Valencia, verkennen Spanje en omarmen elk moment van ons nieuwe avontuur. 

Voor iedereen die overweegt naar Valencia te verhuizen, kunnen we Match Better Valencia niet genoeg aanbevelen. Ze zijn niet alleen dienstverleners; ze verwezenlijken dromen.”

Delen

Verhuizen van Nederland naar ValenciaJonas van Eekelen