Jan Willem de Lange (Randock Web Development S.L.)

IT & webontwikkeling: na jaren van outsourcing en werken met freelancers besloten we om ons eigen IT- en webontwikkelingscentrum in Europa op te richten. We kozen voor Valencia omdat het een geweldige universiteit heeft, een snelle glasvezelinternetinfrastructuur en een luchthaven met een goede openbaar vervoerverbinding naar de stad.

Ons doel was om te starten met een compleet team van ervaren, hoogopgeleide (universitaire) medewerkers. We hadden ontwikkelaars nodig die kunnen en willen werken volgens de hoogste standaarden voor ontwikkeling, testen en onderhoud. Het kantoor diende te komen in een pand met uitbreidingsmogelijkheden, gelegen in het centrum en op loopafstand van de metro. Voor ons management vanuit Nederland hadden we een appartement dichtbij het kantoor nodig. We begonnen blanco, dus moesten we ook een Spaanse BV opzetten, contracten voor werknemers regelen, juridische papieren, administratie enz.

Match Better Valencia hielp ons met de recrutering, sollicitatiegesprekken, contracten, kantoor, huisvesting etc. Na drie maanden begonnen we met de eerste vier ontwikkelaars in ons volledig operationele kantoor in het centrum van Valencia en hadden we ons eigen appartement aan de Gran Vía de Ramón y Cajal. We hadden dit allemaal niet in slechts drie maanden kunnen doen zonder de hulp en steun van Marja Beerens van Match Better Valencia!

Delen

Edwin en Bianca
Aukina en Eric