Paul Vrenken

Onze verhuiservaring naar Valencia met Match Better Valencia

“Al jaren droomde ik ervan om in een warm land te wonen. In 2022 deed zich de perfecte gelegenheid voor toen ik een baan als hotelmanager op Bonaire aangeboden kreeg. Het vooruitzicht om een eco-resort te ontwikkelen was onweerstaanbaar, maar mijn vrouw had andere plannen. Zij toonde mij enkele prachtige vrijstaande woningen in de regio Valencia. ‘Voor een aantrekkelijk bedrag kun je een groot stuk grond met een ruim huis kopen en je eigen centrum beginnen,’ overtuigde zij mij. Na het verkopen van ons huis in Nederland met overwaarde, begonnen we doelgericht te zoeken naar huizen in Spanje. Binnen een maand hadden we onze droomplek gevonden in Montroy, slechts een half uur rijden van Valencia.

Marja van Match Better Valencia had zelfs al een bezichtiging gedaan voordat wij naar Valencia afreisden. Gedurende het gehele proces, van bezichtigingen tot de uiteindelijke overdracht, heeft Match Better Valencia ons uitstekend ondersteund. Ze waren cruciaal bij het navigeren door de bureaucratie, waaronder het tijdig regelen van het NIE-nummer. Op de dag van de overdracht zaten we zelfs ’s ochtends met een medewerker bij het politiebureau om dit te regelen.

Sinds onze verhuizing wonen we in een prachtig houten chalet en genieten we van ons land van 6.500 m², compleet met zwembad, waterput en een apart gastenverblijf. Dit laatste is ideaal, aangezien ik zelf yoga- en massageopleidingen verzorg, waaronder speciale programma’s voor blinden en slechtzienden (meer info op www.triskal.org). We genieten van onze privacy en dit alles zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de deskundige adviezen en de snelle handelswijze van Match Better Valencia.

Match Better Valencia was van onschatbare waarde in het realiseren van onze droom! Hun kennis, expertise en snelle handelen hebben ervoor gezorgd dat wij nu ons droomleven leiden in het prachtige Valencia.”

Delen

Marlinda Uhrig
Verhuizen van Nederland naar ValenciaJonas van Eekelen