Judith en Tom

“Tot nu toe hebben we nog geen ‘ik vertrek momentjes’ beleefd. Al gaan we natuurlijk ook niet helemaal emigreren – maar toch. De begeleiding in dit proces verloopt goed en professioneel, en dat zorgt ook voor bepaalde rust aan onze kant. Onze zoekvraag was heel helder en Match Better Valencia heeft daardoor heel gericht ons droomappartement gezocht terwijl wij in Nederland waren. Zij hebben eigenlijk alles voor ons geregeld.”

Vertelt Judith Wintraecken die sinds haar 1e trip naar Valencia in 2016 helemaal verliefd is geworden op de stad, de wijk Ruzafa en via Verrassend Valencia bij Match Better Valencia is uitgekomen. Na het 1e kennismakingsgesprek is Marja met haar team voor hen aan de slag gegaan…

“Na mijn 1e reis naar Valencia in 2016 ben ik ieder jaar teruggekomen eerst alleen en uiteindelijk samen. De combinatie van het oude centrum met strand spreekt me erg aan. Het is een heel relaxte stad. Op een gegeven moment hadden wij zelf de droom om een eigen appartement te hebben. En dan in het bijzonder in de wijk Ruzafa, met de prachtige kleuren, pleintjes en er is altijd wat te doen, heel gezellig!”

Via Match Better Valencia zijn Judith en Tom op zoek gegaan naar hun droomappartement.

“Wij zochten een vakantie appartement dat we ook kunnen verhuren als we er zelf niet zijn, in de wijk Ruzafa, met authentieke Spaanse details. Die zijn er niet veel beschikbaar in de verkoop. Marja en Julian zijn aan de slag gegaan vanuit onze zoekvraag, hebben uiteindelijk 3 à 4 appartementen bekeken en ons in Nederland van foto’s en video’s voorzien. Ons droomappartement hebben zij uiteindelijk gevonden en voor ons de bodafhandeling gedaan. Hun advocate Virginia heeft alle contractuele en hypotheek zaken geregeld op afstand met onze volmacht.”

Judith is erg tevreden over de samenwerking en gang van zaken met Match Better Valencia:
“Het gehele proces hebben we contact gehouden, zaken afgestemd, als ik vragen heb, zijn ze altijd bereikbaar. Zelfs het leeghalen van de woning en de afspraak voor het tekenen bij de notaris hebben we via Match Better Valencia geregeld.”

Delen

Erik Ottens (CENDRIS S.L.)
Rob Maatman