Alexandra en Peter, Irene en Mark

Eén keer op vakantie naar Valencia en we waren direct verkocht. Hier wilden we oud kunnen worden. We zijn op zoek gegaan naar een appartement. Marja leerden we kennen via Trudes en Paul. We waren echter al in een proces met een appartement bezig toen we haar leerde kennen.Desalniettemin was zij beschikbaar voor raad en daad. Deze eerst poging lukte niet.

Toen zijn we met Marja verder gegaan in het zoekproces. In de mei vakantie zijn we met het gezin naar Valencia gereisd. Samen met onze beste vrienden – Mark en Irene Pel – heeft Marja voor ons een dag ingepland met bezichtigingen. Het 2e appartement was direct raak.

Inmiddels zijn we bijna de gelukkige eigenaren van een fantastische attico in El Grau. 10 minuten van zee en exact wat we wilden. We hebben Marja leren kennen als een zeer kundige en professionele dame, die alles kan regelen.

Ze verdiept zich echt in haar “klanten” zodat ze haar zoektocht goed kan doen. Ze heeft een groot netwerk en weet heel veel, waardoor je je echt in veilige handen voelt in een land waar je misschien de gebruiken minder kent. Marja is daarbij bescheiden, meedenkend en invoelend en heel erg lief. We zijn nog niet klaar in Valencia, dus we gaan nog meer samenwerken.

Maar hopelijk zullen we elkaar ook privé regelmatig zien in onze gezamenlijke geliefde stad Valencia.

Delen

Simon Sawyer
Maria en Jörgen